Het aannemersbedrijf

Tintelijn is een pionier op het vlak van natuurverven en andere bouwbiologische materialen zoals leem, linoleum en kalkpleisters. We staan al meer dan 20 jaar bekend in Gent en omstreken als het natuurlijkste schilders- en afwerkingsbedrijf.

Van bij de oprichting in 1989 werd resoluut voor een ecologische aanpak gekozen. Deze aanpak kan echt het verschil maken, zowel voor de gezondheid van verwerker en bewoner als voor het milieu. In de loop der jaren werden de activiteiten uitgebreid. We bieden ondertussen een vrij compleet gamma aan afwerkingstechnieken voor binnen en buiten aan met ecologische en natuurlijke materialen.

We staan voor een grondige voorbereiding en kwaliteitsvolle afwerking.

Een kort overzicht van onze activiteiten:

Binnen deze verschillende activiteiten blijven we zoeken naar de beste methodes en de meest geschikte natuurlijke producten.
Verder streven we er naar een zo democratisch mogelijk aanbieden van onze diensten. De prijs hoeft zodoende geen belemmering te zijn om te kiezen voor natuurverf.

Voor een eerste kennismaking en opmeting komen we vrijblijvend langs. De offerte is eveneens gratis. Enkel voor een schadebestek vragen we een bijdrage.

Een offerte aanvragen kan je doen via ons contactformulier.

 

 

%d bloggers liken dit: